Peter Streefkerk / Inkopen voor Dummies. BBNC Uitgevers, 2016 (2e ed.). Paperback,  364 pp’s. ISBN 9789045351315. € 14,99. Ook verkrijgbaar als e-boek.

Inkoop is een onmisbare en veelzijdige functie waar iedereen binnen bedrijven en organisaties mee te maken heeft. Ook als je geen inkoopachtergrond hebt, zul je steeds vaker inkoopgerelateerde beslissingen moeten nemen. Hoe pak je dat nu aan? Hoe zorg je ervoor dat inkoop goed aansluit op de doelstellingen van je bedrijf of organisatie? Hoe maak je de toegevoegde waarde van inkoop duidelijk? Hoe sleep je er het beste resultaat uit voor jouw organisatie? Wat houden begrippen als Best Value Procurement, Maatschappelijk Verantwoord Inkopen en Purchase to Pay in?

Deze complete gids legt de inkoopfunctie in begrijpelijke taal uit en zorgt ervoor dat het rendement van je bedrijf of organisatie aanzienlijk en aantoonbaar verbetert.

Over Peter Streefkerk

Peter is al meer dan 30 jaar gedreven bezig in het inkoopvak. In eerste instantie als inkoper, tegenwoordig als interim manager, adviseur, projectleider, trainer en coach. Hij is oprichter en directeur van Respect Inkoopconsultancy. Geregeld publiceert hij in vakbladen als Deal!, FMI, Inskoop en Weekblad Facilitair.