Mike Hoogveld / Agile Management. The fast and flexible approach to continuous improvement in organizations. Warden Press, 2017. Paperback, 240 pp’s. ISBN 978 94 92004 39 0. Engelstalig. Adviesprijs € 24,95. Ook verkrijgbaar als e-boek.

Een omgeving die steeds sneller en diepgaander verandert. Een markt die dynamisch, complex en onvoorspelbaar is geworden. Het is iets waar iedere organisatie mee te maken heeft. Wie in de toekomst wil blijven bestaan, moet zich vliegensvlug kunnen aanpassen. Steeds meer organisaties zien in dat hun traditionele manier van werken tekortschiet. Het ontbreekt hun aan agility.

In dit boek laat agility-expert Mike Hoogveld zien wat we kunnen leren van slimme start-ups en andere succesvolle innovatieve organisaties. Aan de hand van wetenschappelijke inzichten en praktijkvoorbeelden beschrijft hij hoe je je eigen organisatie agile maakt, door te focussen op continue verbetering. Daarmee geeft hij heel concreet antwoord op die uiterst cruciale vraag waar zoveel organisaties mee worstelen: hoe vergroten we onze wendbaarheid?

  • Het eerste Nederlandse boek dat agile management in een breder perspectief plaatst
  • Inclusief Agile Assessment, om vast te stellen hoe agile je organisatie op dit moment is

Over Mike Hoogveld

Bestsellerauteur Mike Hoogveld behoort tot de meest gevraagde sprekers over klantgerelateerde onderwerpen. Hij is als associate partner bij Holland Consulting Group werkzaam als adviseur en verricht daarnaast ook wetenschappelijk onderzoek. Zijn professionele passie ligt in het verbeteren van de manier waarop organisaties werken met en voor klanten. Hij werd eerder genomineerd voor de PIM Marketing Literatuurprijs en Managementboek van het Jaar.