Rens ter Weijde / Building Positive Organisations. A pragmatic guide to help people 

and organisations flourish. Warden Press, 2015. Paperback, 256 pp’s. ISBN 978 94 92004 23 9. Engelstalig. Adviesprijs € 14,95. Ook verkrijgbaar als e-boek.

Dit boek is een praktijkgids waarmee u uzelf en uw organisatie op een positieve manier kunt laten groeien. Het overbrugt de kloof tussen state-of-the-art wetenschappelijk onderzoek over menselijk welzijn en geluk, en de praktijk op de werkvloer. De bevindingen van topwetenschappers op dit gebied worden op een toegankelijke manier gepresenteerd, zodat leiders, managers en medewerkers er hun voordeel mee kunnen doen en hun organisatie op een positieve manier kunnen veranderen. In Building Positive Organisations komen alle denkbare aspecten van dit brede onderwerp aan bod; het staat vol met bewezen effectieve, eenvoudige oefeningen die mensen en organisaties kunnen helpen tot bloei te komen.

Over Rens ter Weijde

Rens-ter-WeijdeRens ter Weijde is psycholoog; het is zijn passie om mensen met behulp van inzichten uit de positieve psychologie te helpen een betekenisvoller leven te leiden. Onder zijn cliënten bevinden zich vele gerenommeerde bedrijven uit binnen- en buitenland, alsmede een aantal topsporters. Onlangs is hij gestart met zijn bedrijf Purpose+, waarmee hij een nieuw, positief paradigma voor het bedrijfsleven breed ingang wil doen vinden.