Jaap Boonstra / Change Management Adventures. 28 stories to Voorplat Change Management Adventuresdevelop your expertise. Warden Press, 2015. Paperback, 160 pp’s. ISBN 978 94 92004 29 1. Engelstalig. Adviesprijs € 14,95 . Ook verkrijgbaar als e-boek.

Velen van ons zijn op de een of andere manier betrokken bij veranderprocessen in organisaties. In dit boek kijken we naar organisatieverandering als avontuur. Het bevat 28 verhalen over de praktijk van organisatieverandering, met reflecties op het veranderproces en de rol van de change agent. Voor het succesvol implementeren van organisatieverandering zijn mensen nodig die bereid zijn initiatief te nemen en het veranderproces willen (bege)leiden.

Dit boek biedt inspiratie en praktisch advies, en laat zien hoe verschillende inzichten met betrekking tot organisatieverandering gecombineerd en operationeel gemaakt kunnen worden.

Over Jaap Boonstra

Portret Jaap BoonstraJaap Boonstra ondersteunt leiders en managers in organisaties bij het succesvol realiseren van de veranderingen die zij nastreven. Hij doceert Organization Dynamics aan de ESADE Business School in Barcelona, en Organizational Change and Learning aan de Universiteit van Amsterdam. Aan beide instellingen is hij betrokken bij executive onderwijs en advieswerk.