FLOW ENG part 2 coverRijn Vogelaar / Flow. The Enthusiasm Trilogy, Part 2. Superpromoter Academy, 2016. Paperback, 172 pp’s. ISBN  978 90 824841 3 7. Engelstalig. Adviesprijs € 21,95 . Ook verkrijgbaar als e-boek.

De meest succesvolle bedrijven draaien op enthousiasme. Flow ervaar je als alles soepel en volgens plan verloopt, als je helemaal opgaat in je werk en als je je energiek, betrokken en ook succesvol voelt. In deel 1 van de Enthusiasm Trilogy gingen we op zoek naar het Olympisch vuur van elke organisatie. In dit boek laat Vogelaar zien hoe sturen op enthousiasme deel kan worden van de bedrijfscultuur. De ‘flow’ van enthousiasme is in wezen sociaal: het gaat om het moment waarop mensen samen enthousiast worden – muzikanten die perfect samenspelen, sporters die een geweldig team vormen, collega’s die moeiteloos met elkaar samenwerken. Het vermogen om enthousiasme te kweken is misschien wel de belangrijkste eigenschap van een organisatie of een manager.

In dit boek combineert de auteur zijn ervaring als CEO met onderzoek naar werknemersenthousiasme en inzichten uit de positieve psychologie.

Over Rijn Vogelaar

Portret Rijn VogelaarRijn Vogelaar is sociaal-psycholoog, voormalig CEO van een marktonderzoekbureau, auteur van de internationale bestseller De Superpromoter en oprichter van de Superpromoter Academy.