Rens ter Weijde / Purpose+Profit. How organisations will shape the defining challenges of our time. Warden Press, 2017. Paperback, 208 pp’s. ISBN 978 94 92004 58 1. Engelstalig. Adviesprijs € 24,95. Ook verkrijgbaar als e-boek.

Dit boek beschrijft welke kritische uitdagingen ons de komende decennia te wachten staan, en hoe we daar het best mee om kunnen gaan. Aan bod komen meer de wereldeconomie, demografische ontwikkelingen, de klimaatverandering en technologische revoluties. Aan de hand van een grote hoeveelheid statistieken en andere data schetst Ter Weijde een omvattend beeld van de huidige stand van zaken op onze planeet, en laat hij zien dat het for-profit organisaties zijn die het best in staat zullen zijn om onze toekomst vorm te geven. Het boek bevat meer dan honderd infographics en biedt ook praktische handvatten om met jouw organisatie het verschil te kunnen maken.

Over Rens ter Weijde

Rens-ter-WeijdeRens ter Weijde is psycholoog; het is zijn passie om mensen met behulp van inzichten uit de positieve psychologie te helpen een betekenisvoller leven te leiden. Onder zijn cliënten bevinden zich vele gerenommeerde bedrijven uit binnen- en buitenland, alsmede een aantal topsporters. Met zijn bedrijf Purpose+ wil hij een nieuw, positief paradigma voor het bedrijfsleven breed ingang doen vinden.