Walking the perspectivity pathHans Keijzer / Walking the Perspectivity Path. The power of dialogue. Warden Press, 2015. Hardback, 272 pp’s. ISBN 978 94 92004 21 5. Engelstalig. Dit boek is niet meer leverbaar.

Walking the Perspectivity Path is een boek dat zowel uw hart als uw geest zal aanspreken. Hans Keijzer beschrijft in dit hoogst persoonlijke boek zijn zoektocht naar een houding die gericht is op een actieve bijdrage aan de veranderende maatschappij. Keijzer was een denker met passie, die in zijn boek een beroep doet op ons vermogen om verbinding te maken, zelfs op momenten waarop dat moeilijk is of moed vraagt.

Hans was ervan overtuigd dat zowel het vermogen als de moed om die verbondenheid vorm te geven, wezenlijk zijn voor het vinden van werkbare oplossingen voor de problemen van onze complexe wereld. Het Perspectivity Netwerk is het resultaat van zijn onvermoeibare pogingen om dat doel dichterbij te brengen.

Over Hans Keijzer

Portret Hans KeijzerHans Keijzer was gedurende een groot deel van zijn werkzame leven verbonden aan DSM. In zijn laatste functie als directeur van het DSM Corporate Risk Office zorgde hij ervoor dat in alle geledingen van de organisatie consistente en up-to-date risicomanagementprocedures van kracht waren. Zo droeg hij ertoe bij dat de ambitieuze groei- en performance-doelstellingen van het bedrijf haalbaar waren.

Hans Keijzer overleed in 2013 op 63-jarige leeftijd. Zijn werk wordt voortgezet door zijn collega’s van het wereldwijde Perspectivity Network.

This book is an utterly authentic message – written straight from the heart – by the late Hans Keijzer, a highly successful senior officer of DSM, one of the world’s most admired and successful  global companies.

Its central message outlines the hidden elements necessary for an organisation or team to perform at an exceptional level.  It should be required reading for anyone interested in the quality of leadership essential for success in the accelerating complexity we will continue to face in the coming decades.

Joseph Jaworski, author of the international best-sellers Synchronicity: The Inner Path of Leadership and Source: The Inner Path of Knowledge Creation.