Rijn Vogelaar / Flame (The Enthusiasm Trilogy, Part 1). Superpromoter Academy, 2016. Paperback, 152 pp’s. FLAME part 1 coverEngelstalig. ISBN 978 90 824841 0 6. Adviesprijs € 16,50. Ook verkrijgbaar als e-boek.

Wat is het doel van jouw organisatie? Wat is het ‘Waarom’ van je missie? Wat is jouw eigen Flame: als mens, als werknemer, als manager? Veel organisaties, en de mensen die er werken, worstelen met deze vragen. In dit eerste deel van de Enthousiasme Trilogie geeft Rijn Vogelaar een theoretisch en een praktisch antwoord: volg het enthousiasme in en rond jouw organisatie. Zodra je de dynamiek van enthousiasme begrijpt, zul je jouw Flame op een duurzame manier kunnen aanwakkeren. Met popsterren, ondernemers en inspirerende bedrijven als voorbeeld, zal Flame je helpen om je eigen enthousiasme-niveau te verhogen, en collega’s, klanten en de maatschappij als geheel  aan te steken.

Portret Rijn VogelaarOver Rijn Vogelaar

Rijn Vogelaar is sociaal-psycholoog, voormalig CEO van een marktonderzoekbureau, auteur van de internationale bestseller De Superpromoter en oprichter van de Superpromoter Academy.